Servicii oferite de Lavi Decor

 

Invitatii

In zilele noastre totul este permis. De la ravasul clasic pana la cartoanele imprimate si personalizate. Invitatiile sunt vestitorii hotararii pe care ati luat-o si, alaturi de textul ales, cardurile pentru mese si eventualele meniuri calauzesc pasii invitatilor spre bucuria cuplului.

 

Restaurante
Alegerea salii de petrecere trebuie facuta cu mare grija. Puteti opta pentru sali mici sau spatii generoase, in functie de preferinte, numar de invitati sau buget disponibil. Tineti cont de prima impresie cand ati vizitat sala, dar si de functionalitatea ei: ringul de dans, aranjarea meselor, spatiul pentru formatie sau DJ, intrarea, aerul conditionat/incalzirea etc. Discutati toate aceste aspecte inainte de plata avansului si, daca sunteti indecisi, vizitati sala in timpul unei nunti/petreceri.

 

Decoratiuni cu baloane
Pentru sala de petrecere avem decoratiuni cu baloane. Un aranjament elegant de baloane creaza intotdeauna o atmosfera deosebita in orice locatie. Baloanele, prin insasi prezenta lor aduc o nota de veselie. In culori vii sau pale, calde sau reci, imbinate subtil cu alte tipuri de aranjamente, baloanele personalizeaza restaurantul, terasa, sala unde se desfasoara petrecerea.

 

Aranjamente de scaune
Aranjamentele de scaune sunt realizate cu huse albe si esarfe de diferite culori, imbinate, optional, cu diferite flori.

 

Aranjamente florale
Florile sunt simbolul dragostei si puritatii. Acolo unde ajung, totul se umple de viata si frumusete: pe mesele mirilor si ale invitatilor, in biserica sau pe masini.

 

Filmari video
Desfasurarea nuntii va ramane imortalizata si veti putea retrai, ori de cate ori veti vedea inregistrarea, cele mai importante momente din ziua casatoriei. Va stau la dispozitie cameramani cu experienta si fiti siguri ca nu le vor scapa momentele deosebite, importante sau amuzante ale nuntii.

 

Fotografii
Pentru a opri timpul si a imortaliza imaginea fericirii este bine sa apelati la fotografi profesionisti. Portofoliile deosebite de fotografii din domeniul nuntilor si nu numai sunt marturia experientei fotografilor si a calitatii serviciilor.

 

 

 


http://www.nuntitimisoara.com/

 


Lavi Decor: 2017